Apollo regelt al uw video en foto zaken!

Apollo week acties

Meer producten

Apollo Almere

 

Actieprijs, ook bij volgende Apollo aankoop!

Of heeft u ergens een mooie aanbieding gezien? Deel deze met Apollo, wellicht kunnen we meer voor u betekenen. Iets inruilen of benieuwd naar de meest actuele lage prijs bij Apollo?

Ja! Vertel mij meer over deze deal 

 
SVS Speakers nu ook bij Apollo!

SVS overtreft uw verwachtingen, presteert maximaal en dit Amerikaanse merk bevindt zich op eenzame hoogte op het gebied van onder andere speakers, draadloze hifi en subwoofers. 

Bekijk direct SVS op Apollo.nl
 

                                   

Draadloze audio, niet meer weg te denken!

Ook voor draadloze audio bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons producten van Sonos, BlueSound, Denon (by Heos), Formation (by Bowers & Wilkins, en MusicCast (by Yamaha) 24 uur per dag, iedere dag, veilig online.

Bekijk direct draadloze audio bij Apollo
 
 

Oled staat voor Organic Light-Emitting Diode, een displaytechniek die dunnere schermen mogelijk maakt die ook nog eens minder stroom verbruiken en een hoger contrast bieden.

LG 8K OLED TV
LG Buigbare OLED TV
 

OLED TV

OLED staat voor Organic Light-Emitting Diode, een displaytechniek die dunnere schermen mogelijk maakt en minder stroom verbruikt. Het contrast is erg goed en onder andere het weergeven van diep zwart is een sterk punt van OLED. Verder heeft OLED TV een grote kijkhoek. De kleuren en contrast verlopen maar weing, naarmate je meer van de zijkant kijkt.

Bekijk hier OLED TV


               
 
                         

AV Receivers

Een AV receiver is een middelpunt van het home cinema systeem, denk aan input van een Blu-ray speler, game console, CD-speler, radio of mediabox in de vorm van beeld en/of geluid. De receiver zorgt ervoor dat signalen van deze apparaten doorgestuurd worden naar componenten die het weergeven.

In veel gevallen gaat het om TV (of projector) en een luidsprekersysteem. De meeste receivers beschikken over luidsprekeraansluitingen voor minimaal een 5.1-kanaals (vijf luidsprekers en een subwoofer) systeem maar er zijn ook receivers die tot wel 13.2-kanaals systemen ondersteunen. 

Apollo.nl en Apollo Almere, merken AV receivers oa Denon, Marantz, Yamaha, Cambridge Audio, Sony, NAD

 

Apollo en uw luidspreker

Ook voor uw speakers bent u bij Apollo in Almere en op Apollo.nl aan het juiste adres. Vanzelfsprekend levert Apollo alle grote luidsprekermerken. Bovendien, adviseren onze Hifi specialisten u graag en zijn een groot aantal modellen te bekijken en beluisteren in de Hifi luisterruimte in onze winkel aan Korte Promenade 5 in het gezellige Almere stad.

Bekijk hier alle luidsprekers op Apollo.nl


Apollo en drie luidsprekermerken in the spotlights. Mocht u iets willen inruilen, een persoonlijk advies wensen of meerdere Hifi componenten willen aanschaffen? Klik hier en u ontvangt razendsnel een advies van onze Hifi specialisten.