Apollo regelt al uw video en foto zaken!

Apollo week acties

Meer producten

Apollo Almere

 


 

Het aanbod van TV's. Advies nodig welk type TV de juiste keuze is? LED, OLED, QLED, NanoLED, MicroLed 4K UHD, 8K of welk beeldformaat dan ook? Mail ons support@apollo.nl.

Beeld

Het aanbod van audio producten van Apollo, op dit moment. Dit aanbod wordt dagelijks aangevuld met nieuwe producten. Hifi advies nodig? Mail ons via support@apollo.nl.

Geluid

Het aanbod van luidsprekers. Wilt u iets inruilen, de meest actuele prijs of meerdere artikelen aanschaffen? mailt u ons via support@apollo.nl voor de scherpste deal.

Luidsprekers
 


Bij de oprichting van Bowers & Wilkins in 1966 bepaalde John Bowers zijn visie: 

'Het ontwerpen van een luidspreker die niets aan de muziek toevoegt noch iets weglaat. Oftewel, het tot stand brengen van een eerlijke en natuurlijke geluidsreproductie'.

In al die jaren heeft Bowers & Wilkins iets unieks opgebouwd. Zo worden luidsprekers van Bowers & Wilkins gebruikt in grote opnamestudio’s zoals onder de befaamde Abbey Road Studio’s in London.
 
Scherpe details

Nauwkeurig en gedetailleerd geluid

Carbon Dome-tweeters zijn speciaal gemaakt voor de 700-Serie. Deze tweeters zijn een aanzienlijke verbetering ten opzichte van de aluminium double dome tweeter en bieden een nauwkeurige en gedetailleerde geluidskwaliteit.

Haal Hollywood in huis

700 serie: voor een perfecte thuisbioscoop

Met twee center luidsprekers en de mogelijkheid om subwoofers, luidsprekers in de muur of luidsprekers in het plafond aan te sluiten, is de nieuwe 700-Serie uitermate geschikt voor iedere thuisbioscoopopstelling.

Studiogeluid in uw kamer

Door de nieuwste technologie

De Bowers & Wilkins 700 Serie wordt gekenmerkt door elegantie en prestaties. Het assortiment is uitgerust met de nieuwste technologieën en is geïnspireerd door opnamestudio's, gemaakt voor woonkamers.

Bekijk Bowers & Wilkins 700 serie

 Apollo.nl biedt u een breed assortiment wasmachines van grote merken. Vanzelfsprekend kunt u altijd rekenen op de vertrouwde service die u gewend bent van Apollo,

Wassen

Ook voor een ruim aanbod wasdrogers en was/droog combinaties is Apollo uw vertrouwde adres. Maak ook gebruik van full service levering wasmachine en droger.

Drogen

Bovendien koopt u bij ons ook keukenapparaten als bijvoorbeeld koelkasten, vriezers, koel/vriescombinaties, Inductiekookplaten, ovens, magnetrons en combi-ovens.

Keuken


 
TV

OLED televisies gebruiken een andere beeldtechniek dan LED TV. Een OLED tv maakt gebruik van pixels die zelf licht geven waardoor de TV geen achtergrondverlichting nodig heeft. Hierdoor is OLED een stuk smaller, het contrast groter en geeft een OLED TV zwart tinten beter weer.

Apollo biedt OLED TV’s van grote merken en in alle formaten.

OLED TV

LED TV, Oftewel 'Light-emitting diode' (lichtuitstralende diode) en dit heeft betrekking op de achtergrondverlichting. Voorheen werden lichtbalken (CCFL) gebruikt. Door gebruik van LED zijn TV’s energiezuiniger en compacter geworden, waardoor TV’s dunner gebouwd kunnen worden.

Apollo biedt een groot aanbod LED TV’s van grote merken in alle formaten.

LED TV

QLED schermen bieden een uitstekende, natuurgetrouwe helderheid en een kleurniveau van 100%. Kleurtinten zijn intens, ook als de kamer verlicht is. Als je kiest voor QLED TV 8K dan is zelfs het allerkleinste detail haarscherp op uw beeld.


Apollo biedt een groot aanbod Samsung QLED TV’s.

QLED TV