Apollo regelt al uw video en foto zaken!

Sonos Aktie.. en meer Sonos aanbiedingen klik op de banner bovenin

Apollo Almere


Al meer dan 35 jaar uw vertrouwde adres

Bestel wat u nodig heeft, 24 uur per dag veilig en vertrouwd in de webshop van Apollo of kom langs in het gezellige centrum van Almere stad op Korte Promenade 5. Wilt u persoonlijk advies? Geen probleem, onze adviseurs zijn u graag van dienst.

Persoonlijk Apollo advies
 

 
 
Stijlvol en nostalgisch

De SMEG-broodrooster is een perfecte combinatie van ergonomie, functionaliteit en esthetisch evenwicht. Ontbijt, lunch, brunch of gewoon een tussendoortje? Als u eenmaal verliefd bent op de Jaren '50-broodroosters van SMEG, vindt u altijd wel een excuus om ze te gebruiken.

Bekijk hier het aanbod


 
Beeld

Zoekt u een TV? Wat gaat het worden LED, OLED, QLED, NanoLED, MicroLED, 4K of misschien 8K? Hulp nodig? Mail ons via support@apollo.nl 

Beeld


Geluid

Ook voor uw Hifi bent u Apollo aan het juiste adres. Hulp nodig wat het beste voor u is? Mail ons via support@apollo.nl 

Geluid
Luidsprekers

Uw  installatie of component verdient natuurlijk ook de beste luidsprekers. Iets inruilen, actuele prijs of setprijs nodig? Mail ons via support@apollo.nl

Luidsprekers

 

Uitgelicht
Platenspelers


 

Apollo Hi fi | Platenspelers

Voor de liefhebbers van vinyl heeft Apollo een prachtig aanbod platenspelers

Ga naar platenspelers

 Uitgelicht
Luidsprekers van het Britse merk Bowers & Wilkins

Bij de oprichting van Bowers & Wilkins in 1966 bepaalde John Bowers zijn visie: 

'Het ontwerpen van een luidspreker die niets aan de muziek toevoegt noch iets weglaat. Oftewel, het tot stand brengen van een eerlijke en natuurlijke geluidsreproductie'.

In al die jaren heeft Bowers & Wilkins iets unieks opgebouwd. Zo worden luidsprekers van Bowers & Wilkins gebruikt in grote opnamestudio’s zoals onder de befaamde Abbey Road Studio’s in London.
 
Scherpe details

Nauwkeurig en gedetailleerd geluid

Carbon Dome-tweeters zijn speciaal gemaakt voor de 700-Serie. Deze tweeters zijn een aanzienlijke verbetering ten opzichte van de aluminium double dome tweeter en bieden een nauwkeurige en gedetailleerde geluidskwaliteit.

Haal Hollywood in huis

700 serie: de perfecte thuisbioscoop

Met twee center luidsprekers en de mogelijkheid om subwoofers, luidsprekers in de muur of luidsprekers in het plafond aan te sluiten, is de nieuwe 700-Serie uitermate geschikt voor iedere thuisbioscoopopstelling.

Studiogeluid, thuis

Door de nieuwste technologie

De Bowers & Wilkins 700 Serie wordt gekenmerkt door elegantie en prestaties. Het assortiment is uitgerust met de nieuwste technologieën en is geïnspireerd door opnamestudio's, gemaakt voor woonkamers.

 

 
Beeld

OLED televisies gebruiken een andere beeldtechniek. OLED gebruikt pixels die zelf licht geven. Hierdoor is OLED TV smaller, het contrast groter en worden zwart tinten beter weerggegeven.

Ga naar OLED TV

LED TV, Oftewel 'Light-emitting diode' (lichtuitstralende diode) en dit heeft betrekking op de achtergrondverlichting. Door gebruik van LED zijn TV's zuiniger en compacter geworden.

Ga naar LED TV

QLED schermen bieden een scherpe, uitstekende, natuurgetrouwe helderheid en een kleurniveau van 100%. De kleurtinten zijn zeer intens, ook als de kamer verlicht is.

Ga naar QLED TV
 

Wassen, drogen, keuken en huishoudelijke apparatuur

Apollo.nl biedt u een breed assortiment aan van elektronische huishoudelijke apparatuur. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan koelkasten, diepvriezers, koel/vriescombinaties, maar ook wasmachines en wasdrogers. Inductiekookplaten, ovens, magnetrons en/of combi-ovens kunt u via Apollo aanschaffen. Vanzelfsprekend kunt u altijd rekenen op de vertrouwde service die u gewend bent van Apollo, al meer dan 35 jaar. 

Bekijk ons complete aanbod
 


Uitgelicht

Wassen

Wasmachines en was/droogcombinaties

Ga naar Wasmachines
Drogen

Wasdrogers

Ga naar wasdrogers
Keuken

Koelkasten, huishoudelijk en vaatwassers

Ga naar keuken