LG OLED 55E8PLA VakantieGeld Aktie

Art.nr:
LG OLED 55E8PLA aktie
Uitgerust met de A9 ‘Alpha’ processor, deze processor is voor het eerst volledig ontworpen en geoptimaliseerd voor de beeldwerking van een OLED scherm. Daarnaast is de OLED 8-serie voorzien van 4K HFR (High Frame Rate) en HDR10 Pro ondersteuning, en ThinQ AI Smart aansturing.
Merk:
LG
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

De LG Oled 55E8 is een topkwaliteit TV met het mooiste beeldscherm ter wereld: OLED, profiteer van deze tijdelijke aktie

Het nieuwe besturingssysteem ThinQ is een stuk sneller geworden. Voor gamers is deze tv ook uitermate geschikt met een maximale inputlag van 20ms kun je de mooiste games in 4K HDR spelen. De A9 Intelligent processor zorgt voor nog sneller beeld ten opzichte van de 2017 modellen. Het vernieuwde design van de E8 is een lust voor het oog. Het picture-on-glass design is een sierraad in uw woonkamer.

Blade Slim Design
Het scherm is extreem dun omdat de OLED TV categorie geen gebruik maakt van achtergrond verlichting welke de TV dikker maakt. Hierdoor kan deze TV dichter tegen de wand worden aangebracht. Dit scherm past perfect in elk interieur.

OLED HDR  
Wees getuige van een perfect zwarte hemel waarin miljoenen sterren schitteren. De techniek achter dit ongekend heldere beeld is de OLED HDR , die zowel Dolby Vision als HDR 10 volledig ondersteunt. De OLED TV kan meer dan 20 stops helderheid weergeven, waardoor elk detail zichtbaar is, zowel in donkere als in lichte beelden.

Dolby Vision
OLED HDR ondersteunt Dolby Vision, voor een helder en haarscherp beeld met een hoger contrast en zichtbaar betere kleurweergave. Met de komst van vele nieuwe videotitels in Dolby Vision, kant u er zeker van zijn dat u entertainment kijkt met de allerhoogste beeldkwaliteit.

ULTRA HD PREMIUM: Een nieuwe standaard in de wereld van de tv
Niet alle 4K-tv’s zijn hetzelfde. Het certificaat ULTRA HD PREMIUM garandeert dat de beeld- en geluidskwaliteit van de televisie voldoet aan de hoogste standaard. Hiermee biedt OLED TV u de perfecte TV om ULTRA HD Premium op te kijken.

Met OLED BLACK houdt het universum zijn adem in
“De OLED TV’s van LG hebben het vermogen om zwart perfect weer te geven, waardoor beelden van NASA TV UHD op de best mogelijke manier worden weergegeven. Dit brengt kijkers veel dichter bij de ervaring alsof ze in de ruimte zijn.”
– Harmonic, de officiële partner van NASA voor NASA TV UHD Channel –

De LG OLED-tv en Netflix: een perfect huwelijk
Geniet volop van de series en films in 4K van Netflix op de LG OLED TV via het bekroonde webOS smart TV platform van LG.

WebOS 3.5 
De meeste recente Smart-tv brengt het gebruiksgemak en plezier van webOS naar een nog hoger amusementsniveau dankzij webOS 3.5. 

Magic Zoom
Met Magic Zoom kunt u op het scherm inzoomen terwijl u kijkt. Druk op de zoomtoets op de afstandsbediening om de scène te vergroten en alle details te zien.

Magic Mobile Connection
Met Magic Mobile Connection kunt u content van uw smartphone weergeven op de TV. Bovendien kunt u met een Wi-Fi-verbinding op het grote scherm genieten van muziek en video-apps.

Magic Remote
Met Magic Remote bediend u met bewegingen en spraak alle functies van de TV en de set-top box. Geniet nu van het ongekende gebruiksgemak van een gloednieuwe afstandsbediening. 

Zelfoplichtende pixels
Net als levende organismen schakelen de pixels van een LG OLED TV zichzelf in en uit, en genereren perfect zwart waarin perfecte kleuren tot leven komen. Het paneel voor de achtergrondverlichting is hierdoor niet meer nodig, daarom ziet de LG OLED TV er verbluffend strak, slank en minimalistisch uit. De zelfoplichtende pixels van de LG OLED TV zijn de scheppers van een perfectie die geen enkele andere TV kan benaderen.

Oneindig contrast
Alleen in een perfect zwarte hemel ziet u miljoenen sterren schitteren. Deze perfect zwarte hemel met oneindig contrast kunt u met eigen ogen zien op de OLED TV als de zelfoplichtende pixels volledig worden uitgeschakeld.

Perfecte kleuren
Het uitgebreide kleurenbereik van de LG OLED TV biedt 99 procent van de kleurenstandaard van het Digital Cinema Initiative – miljarden perfecte kleuren worden onthuld in perfect zwart.

Geluid ontwikkeld door Meridian
Bij perfecte beeldkwaliteit hoort natuurlijk eersteklas geluidskwaliteit, daarom is het geluid van de LG OLED TV ontwikkeld door Meridian. Het buitengewoon verfijnde geluid van Meridian verrijkt uw kijkervaring nog verder.