Sonos DUOpack One (Gen 2) Wit - Vakantiegeld Deal

Art.nr:
Sonos One Wit Duopack
Vakantiegeld Deal €394 met kortingscode: VK64
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Wit
45800
Vakantiegeld Deal €394 met kortingscode: VK64

Productinformatie

Vakantiegeld Deal €394 met kortingscode: VK64

Voor meer interessante Vakantiegeld Deals, klik HIER

The Smart Speaker for Music Lovers - The new Sonos One with future-ready voice control

Past in elk interieur

Naadloos, egaal matzwart of matwit design, met een duurzame metalen grille. Past in elk interieur. Draadloze verbinding met andere speakers in het Sonos Home Sound System om muziek door het hele huis te streamen.

Bewezen design & D Klasse versterkers

Voortbouwend op het compacte maar complete ontwerp van de PLAY:1 wordt Sonos One ondersteund door twee D-klasse versterkers en op maat gemaakte drivers die nauwkeurig zijn afgestemd op de unieke akoestische architectuur van deze speaker.

Muziek in elke kamer en superieur geluid

Sonos One kan draadloos verbonden worden met Sonos-speakers in andere kamers, dus u kunt uw Home Sound System uitbreiden wanneer u daar klaar voor bent. Geniet van verrassend intens geluid dat de hele kamer vult via een smart speaker met stembediening, die klaar is voor de toekomst.

Meer met twee

Koppel twee Sonos One speakers in dezelfde kamer voor stereogeluid en voeg SUB toe voor een vol basgeluid. Of koppel hem met de PLAYBAR of PLAYBASE van uw tv voor sensationeel home-cinema surround-sound. Indien u advies wenst, mail ons op support@apollo.nl

Sonos kunt u in de toekomst met uw stem bedienen

Met Sonos One kunt u straks muziek starten en bedienen met uw stem. Gebruik uw stem en de Sonos-app om alle muziek af te spelen en op één plek te beheren: Spotify, Pandora, Apple Music, radio, podcasts en nog veel meer. Stembediening voor Sonos wordt in Nederland nog niet ondersteund. Zodra stembediening in in Nederland beschikbaar is, biedt SONOS deze direct aan.

Bedien uw Sonos met een touch en SONOS App

Tik om het geluid harder te zetten. Swipe om een nummer over te slaan. Schakel de microfoon uit voor privacy. Sonos One heeft eenvoudige touchbediening. Maximale controle over Sonos. Beheer alles waar u naar luistert op één plek.

Past praktisch overal & vochtbestendig

Monteer Sonos One aan de muur, het plafond of op een standaard. Door het compacte formaat past hij ook perfect op een boekenplank of kast en in bijna elk klein hoekje. Sonos One is vochtbestendig. Zo kunt u favoriete nummers dus ook streamen naar plekken waar niet zo vaak muziek is te horen, zoals uw badkamer of tuin. Het enige wat u nodig hebt is wifi en een stopcontact.

Creëer uw eigen home-cinema 

Neem twee One's en voeg daar een PLAYBAR of PLAYBASE aan toe voor perfect surround-sound bij al uw films, games en tv-programma's. En u kunt er ook muziek mee streamen.

Volledige privacy en het wordt steeds beter (en leuker)

Een brandend ledlampje zorgt ervoor dat u altijd weet of de microfoon van uw speaker actief is. Of uitgeschakeld is. Sonos One is veilig. De hardwarekoppeling tussen microfoon en ledlampje zorgt ervoor dat er niemand meeluistert als u privacy wilt. Omdat Sonos continu updates uitbrengt met nieuwe functies en services, krijgt u na verloop van tijd steeds meer mogelijkheden om naar muziek te luisteren en apparatuur met je stem te bedienen.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres

Ook voor een SONOS One bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

ok voor een SONOS One bent u bij Apollo aan het juiste adres.

Specificaties

Audio

Twee D-klasse versterkers. Perfect afgestemd op de drivers en de akoestiek van je speakers.
Eén tweeter voor heldere en duidelijke hoge frequenties.
Eén midwoofer voor natuurgetrouw vocale partijen en een diepe, rijke bas.
Instelbare bas en treble om uw sound helemaal naar wens te finetunen. Per kamer of juist in meerdere kamers tegelijk.
Zes far-field microfoons voor slimme stemherkenning en ruisonderdrukking.

Afmetingen: H x B x D
161,45 x 119,7 x 119,7 millimeter
1,85 kilogram

Productafwerking

Wit met matwit rooster; zwart met matzwart rooster.

Functies bovenpaneel

Touchbediening voor volume, vorige/volgende track, afspelen/pauzeren, microfoon uitschakelen. Led-indicatoren geven de status, mute-stand, en gesproken feedback aan.

Volledige privacy

Een brandende led-indicator zorgt ervoor dat u altijd weet of de microfoon van de speaker actief is.

Stroom & Netwerk

Stroomtoevoer
Stroom 100-240 V, 50-60 Hz AC, universele ingang.

WiFi

Werkt op uw thuisnetwerk met iedere 802.11 b/g, 2.4 Ghz-router. Zodat u ongestoord draadloos kunt streamen.

 

Video