Ezviz Wireless Kit: 4*Husky Air + 1T EzNVR Husky Air

Art.nr:
Wireless Kit: 4*Husky Air + 1T EzNVR Husky A
Draadloze beveiliging-kit bestaande uit 4 camera's en een draadloze netwerkvideorecorder . De camera's zijn voorzien van ingebouwde flitslamp en sirene en nachtzicht.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Met de Ezviz Husky air heeft u altijd een gerust gevoel. De husky Air is een buiten camera met wifi voor het beveiligen van uw kantoor, winkel, parkeerterrein of voordeur als u er niet bent. De camera is voorzien van een ingebouwde flitslamp en sirene om ongewenste indringers weg te jagen. Het apparaat beschikt over twee antennes voor optimale wifi en tweeweg audio. Dankzij het nachtzicht kunt u zelfs in het donker zien wat er gebeurt. Contoleer gewoon de app op uw smartphone, waaru ook bent en wanneer.

De Vault Live is de allernieuwste draadloze netwerkvideorecorder van EZVIZ die ondersteuning biedt voor 4 of 8 camera’s. Gebruik dit systeem om uw bedrijf 24/7 te beveiligen met opname- en opslagvoorzieningen voor videostreams of voor het opslaan van gezinsvideo’s thuis.

Het installeren van uw eigen harde schijf van maximaal 6 TB is heel eenvoudig. Zo hebt u altijd voldoende opslagruimte. De Vault Live heeft een geïntegreerde HDMI- en VGA- interface voor al uw monitors. Aansluiting voor 4 of 8 camera’s: de Vault Live kan gelijktijdig meerdere video’s opnemen. De wi - verbinding is geoptimaliseerd voor video-overdracht en garandeert een stabiele verbinding tot 100 meter en door 3 muren. Dit systeem is dus de ideale oplossing voor het beveiligen van een groot gebied. Dankzij ondersteuning van het ONVIF-protocol kunt u al uw camera’s, ook camera’s van een ander merk, verbinden met de Vault Live. Open de EZVIZ-app en speel video’s af op uw mobiele apparaat.

Specificaties

Merk
EZVIZ by Hikvision
Kleur
White
Voor binnen of buiten
Voor binnen & buiten
Inclusief montagemateriaal
Ja
Inclusief muurbeugel
Ja
Uitbreidbaar
Ja
Aantal stuks in de verpakking
5
Technische specificaties
Stroomvoorziening
Adapter/ lichtnet
Ingebouwde microfoon
Ja
Ingebouwde speakers
Ja
Domotica platform
Geen platform
Protocol
Wifi
Beeld
Resolutie
1280 x 720 pixels
Infraroodsensor
Ja
Bewegingsdetectie
Ja
Inclusief scherm
Nee
Netwerk
Draadloze verbinding
Ja
Bedrade snelheid Tooltip
Fast Ethernet (Tot 100 Mbps)
WIFI
Ja
Netwerkbeveiliging
WPA2-PSK
Geheugen
Inclusief recorder
Ja
Extern geheugenslot Tooltip
Ja
Bediening & alarmering
Bediening
Elektrisch
Bediening via app Tooltip
Ja
Alarmering via
App
Overige productinformatie
EAN
8719325108477
Overige kenmerken
Aantal artikelen in verpakking
5
Afstandsbediening
Nee
Inclusief gezichtsherkenning
Nee
Sensor/Pixel Numbers
720 Megapixel