Sonos Arc Zwart

Art.nr:
Sonos Arc Black
De Sonos Arc; Dolby Atmos smart soundbar voor tv, film, muziek, games en meer. Laat al uw entertainment tot leven komen met de fantastisch realistische sound van Arc, met Dolby Atmos. Bedien hem met uw tv-afstandsbediening, de Sonos-app, Apple AirPlay 2 en meer.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.
Zwart
99900
Kortingscode ?? vraag hier aan !!
Extra korting indien mogelijk

Productinformatie

Sonos Arc Black 

De nieuwste van Sonos: de Arc. 

Dolby ATMOS

De nieuwe soundbar van Sonos ondersteunt onder andere Dolby Atmos en werkt met de nieuwe Sonos-app. Sonos Arc is een nieuwe soundbar die u zal verleiden om deze onder de tv te hangen.

8 woofers

8 woofers (vier aan de voorkant, twee aan de zijkant en twee omhoog) en drie tweeters. De woofers omhoog zijn nodig om geluid te produceren dat voldoet aan de Dolby Atmos-standaard waarbij het geluid niet alleen voor, achter, links en rechts te horen is, maar ook boven je.

Fors formaat

De Arc is fors (8,7 x 114,2 x 11,6 cm) te noemen. Je kunt hem neerzetten voor de tv of ophangen. Als de Arc tegen de muur wordt opgehangen past Arc automatisch de bassen aan, zodat ze niet overstemmen. Dat werkt met sensoren die in de magneten zitten.

Regel de stemmen in balans met muziek 

Verder kan je in de app kiezen om stemmen beter naar voren te laten komen en hard geluid te dempen als er al iemand in huis ligt te slapen.

Google Assistent en Alexa

De Arc komt in matzwart en matwit. Aansluiten op de tv kan optisch of via een ARC-aansluiting. Muziek afspelen kan via de Sonos-app, Spotify Connect of AirPlay 2. En, is ook te gebruiken als slimme speaker in combinatie met de Google Assistent en Alexa. De Arc is bedoeld om via HDMI (e)ARC op een moderne televisie aangesloten te worden, en kan via eARC volgens Sonos Dolby Atmos signalen ontvangen die verpakt zijn in Dolby Digital+ en Dolby TrueHD audiostreams. 

Speakers

Bij stereo weergave worden alleen de naar voren gerichte luidsprekers volledig benut, en worden de omhoog- en opzij gerichte units alleen voor extra ondersteuning in het laag ingezet. De Arc kan bovendien gecombineerd worden met een Sonos Sub en met maximaal twee Sonos luidsprekers die als échte surroundluidsprekers dienst kunnen doen.

Plaatsing 

De Arc is laag en bedoeld om vóór een tv op een tv-meubel geplaatst te worden, maar is ook te bevestigen aan de muur door middel van een optionele muursteun.

Nieuwe Sonos app

De nieuwe speakers werken met de nieuwe Sonos-app S2

Apollo in Almere en Apollo.nl, al meer dan 35 jaar uw vertrouwde adres 

Voor deze Sonos Arc bent u bij Apollo natuurlijk ook aan het juiste adres. Al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt Sonos Arc bij Apollo 24 uur per dag, iedere dag, veilig en vertrouwd online. 

U kunt langskomen in onze winkel

U kunt ook langskomen in onze winkel voor een gesprek of voor een kop koffie in het gezellige Almere stad aan de Korte Promenade 5 Almere stad.

Specificaties