Bowers & Wilkins PX7 S2 Grey hoofdtelefoon

Art.nr:
Bowers & Wilkins PX7 S2 Grey hoofdtelefoon
Bowers & Wilkins wordt door muziekprofessionals over de hele wereld vertrouwd om het meest gedetailleerde, natuurlijke en meeslepende geluid dat verkrijgbaar is te creëren. De Bowers en Wilkins Px7 S2 hoofdtelefoon brengt u dichter bij de originele opname, zodat u de muziek precies zó hoort als de artiest het heeft bedoeld.
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.
Grijs

Productinformatie

Bowers & Wilkins Px7 S2
Ervaar uw muziek precies zoals de artiest het bedoeld heeft met het ongeëvenaarde geluid van de Bowers & Wilkins Px7 S2 hoofdtelefoon. Dompel uzelf onder in elk detail en hoor hoe uw muziek echt klinkt.

De Bowers & Wilkins Px7 S2 maakt gebruik van speciaal ontworpen driver-units van 40mm, zorgvuldig onder een hoek geplaatst in elk oorstuk voor een echt gerichte en meeslepende luisterervaring.

Smart Adaptive Noise Cancelling (ANC)
De Px7 S2 gebruikt in totaal zes microfoons voor een uitstekende ruisonderdrukking die ongewenste interferenties onderdrukt zonder de dynamiek en energie van uw favorieten muziek aan te tasten. Tevens bieden deze ook kristalheldere gesprekskwaliteit.

De Bowers & Wilkins Px7 S2 is zorgvuldig ontworpen voor comfortabel, langdurig luisteren, met luxueuze oorkussens van traagschuim die uw oren perfect omsluiten en een elegante stoffen afwerking.

De Bowers & Wilkins Px7 S2 maakt gebruik van aptXTM Adaptive draadloze technologie en krachtige DSP, hierdoor bent u verzekerd van uitstekende 24-bit hoge resolutie geluidskwaliteit van geschikte streamingsdiensten. Sluit hem aan op uw laptop met een USB-kabel om van de zelfde hoge resolutiekwaliteit te genieten.

Specificaties

Afmetingen 189mm (W) x 63 mm (D) x 233 mm (H)
Frequentiebereik 10 - 30.000 Hz
Gewicht 310 g (excl hoes)
Oplaadbare batterij
Oplaadkabel USB-C
3,5 mm jack kabel (1,2 m)
Opberghoes