Samsung Q-series Soundbar HW-Q990D (2024) - VakantieGeld Aktie + Cashback

Art.nr:
Samsung HW-Q990D 2024 Aktie
Draadloze Dolby Atmos met Samsung TV's, het audioformaat Dolby Atmos is draadloos geïntegreerd in deze Samsung Soundbar. Ervaar het ultieme 3D-geluid en voel iedere beat in je vezels. Met SpaceFit Sound Pro meet de Soundbar de akoestiek van de ruimte en stemt het geluid hierop af. Deze functie combineert optimale helderheid en een zeer meeslepende geluid met een optimaal mooi laag basgeluid.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
127400
VakantieGeld Aktie + Cashback gaat hier nog vanaf!

Productinformatie


Interesse in meer VakantieGeld Deals? Klik HIER

NIEUWSTE 2024 model; Cinematic Q-series Soundbar

Samsung HW-Q990D (2024)

Draadloze Dolby Atmos

Draadloze Dolby Atmos met Samsung TV's

Het objectgebaseerde audioformaat Dolby Atmos is draadloos geïntegreerd in Samsung Soundbar. Ervaar het ultieme 3D-geluid en voel iedere beat.

Echt 11.1.4ch-geluid

Laat je omringen door ongeëvenaard geluid

De 11 voor- en surroundkanalen, het subwooferkanaal met achterspeakers en de 4 opwaarts gerichte kanalen omringen je met meeslepend geluid vanuit iedere hoek.

Q-Symphony

TV en Soundbar in perfecte harmonie

Dankzij de Q-Symphony-technologie kunnen de speakers van de TV en de Soundbar samenwerken voor de perfecte geluidssynergie, waarbij geoptimaliseerd geluid uit alle kanalen te horen is.

SpaceFit Sound Pro

Nauwkeurig gekalibreerd geluid voor jouw ruimte

Met SpaceFit Sound Pro wordt SpaceFit Sound nog beter. De Soundbar meet de akoestiek van de ruimte nu zelf en stemt het geluid hierop af. De functie combineert de optimale helderheid en het meeslepende geluid met een optimaal basgeluid.

Ontdek wat het geluid van deze Soundbar zo meeslepend maakt

Deze Soundbar is ontworpen om de ultieme geluidservaring te garanderen en heeft daarom drie soorten speakers: voorwaarts ①, zijwaarts ② en opwaarts ③ gerichte, ingebouwde speakers.

Private Rear Sound

Activeer alleen achterspeakers bij tv-kijken

Kijk tv zonder anderen tot last te zijn. Door alleen de achterspeakers te gebruiken en de andere speakers uit te zetten is het geluid minder hard en ben je anderen minder tot last.

Sound Grouping

Via Group Play de achterspeakers verbinden voor kamervullend geluid

Synchroniseer de achterspeakers met de Soundbar, zodat ze in perfecte harmonie samenwerken. Ga helemaal los dankzij meeslepende muziek die de hele ruimte vult.

Active Voice Amplifier (AVA)

Vang elk woord op zonder afleiding

Mis niets in drukke omgevingen. De Active Voice Amplifier versterkt dialogen en past deze aan wisselende geluidsniveaus aan, zodat je geen enkel woord mist.

HDMI 2.1 / HDMI eARC

Een perfecte geluidservaring

Ondersteunde HDMI eARC-technologie en HDMI 2.1-poorten zorgen voor een perfecte geluidservaring. Verbind gameconsoles en UBD-spelers via je TV naar je Soundbar en geniet van 3D-surroundgeluidsformaten zoals Dolby Atmos.

Voice Assistant & muziekstreaming

Stream je favoriete muziek en bedien je apparaat met spraakbesturing

Bedien je Soundbar met je stem via een apparaat met Google Assistant en Chromecast. Je kunt Chromecast gebruiken om je favoriete muziek te streamen. Ook kun je via AirPlay geluid afspelen door op het AirPlay-icoon op je Apple-apparaat te tikken. Met Apple AirPlay kun je vanaf je iPhone of iPad je favoriete nummers en podcasts afspelen.

SmartThings App

Compatibel met de SmartThings-app

Verbind je geluidsapparatuur met de SmartThings-app via Wi-Fi en bedien eenvoudig de geluidsinstellingen en Group Play-functie vanaf je mobiele telefoon. Met SmartThings heb je toegang tot Voice Assistant en muziekstreaming, waardoor je handsfree muziek kunt afspelen

Apollo is natuurlijk uw vertrouwde adres

Al meer dan 35 jaar

Apollo is al meer dan 35 jaar uw vertrouwde adres voor wassen, drogen, hifi, pasfoto’s, koelkasten, vriezer, TV, soundbars en nog heel veel meer. U bestelt bij Apollo het hele jaar, iedere dag, 100% veilig en vertrouwd online in onze webshop. Of kom naar Korte Promenade 5 in het gezellige Almere stad.

Specificaties

Cinematic Q-series Soundbar HW-Q990D (2024)

656W, 11.1.4Ch met Dolby Atmos en DTS:X

Inclusief 8 inch. Acoustic Lens subwoofer & achterspeakers (4.0.2Ch)

Chromecast built-in, AirPlay2, Spotify Connect & Google Home voice assist

Perfecte harmonie met Q-Symphony & SpaceFit Sound Pro (kamer kalibratie)

Verbind gemakkelijk via WiFi , Bluetooth of HDMI eARC

Video