Panasonic Lumix DMC-TZ90 Compact Camera Zilver

Art.nr:
Panasonic Lumix DMC-TZ90 Compact Camera Zilver
Deze LUMIX DMC-TZ90 is voorzien van een 20.3 megapixel en maakt 4K foto's en video's. De veelzijdige en ultra-groothoek Leica DC Vario-Elmar lens is geschikt voor praktisch elke situatie
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!
Zilver

Productinformatie

Panasonic Lumix DMC-TZ90 Compact Camera Zilver

Een compact  camera van de Travel zoom serie van dit toonaangevende Japanse merk.

20,3 megapixel High Sensitivity MOS sensor

De LUMIX DMC-TZ90 is voorzien van een 20.3 megapixel High Sensitivity MOS sensor. De LUMIX TZ90 heeft verder een erg compact formaat maar door de 30x optisch zoom (35mm camera equivalent: 24-720mm) en de mogelijkheid tot 4K Video en 4K Photo is deze camera tot veel in staat.

Leica DC Vario-Elmar lens

De veelzijdige en ultra-groothoek Leica DC Vario-Elmar lens is geschikt voor praktisch elke situatie en zorgt voor een verbluffende helderheid in uw opnames met minimale vervorming en flare. Dankzij de High Sensitivity MOS sensor en Venus Engine processor maakt u ook in omstandigheden met slecht licht foto's en video's van hoge beeldkwaliteit.

4K video

De Panasonic LUMIX DMC-TZ90 maakt het mogelijk 4K video's met een resolutie van 3840x2160 pixels op 30p (60Hz) / 25p (50Hz) in MP4 te maken. Het voordeel van deze 4K technologie is dat u, wanneer u opneemt met 30fps, 8 megapixel foto's kunt kiezen uit de beelden die overeenkomen met de resolutie van 4K Photo.

Post Focus en Focus Stacking

Andere praktische functies die op deze technologie zijn gebaseerd zijn onder andere Post Focus en Focus Stacking. Met Post Focus kunt u na het maken van een foto het gebied kiezen waar op scherpgesteld moet worden. De Focus Stacking functie biedt de mogelijkheid meerdere focuspunten in dezelfde foto te combineren. Dit doet de TZ90 zelf, zonder dat u hier andere programma’s voor moet gebruiken.

Self shot modus – kantelbaar scherm

Andere grote vernieuwingen aan de TZ90 zijn verschillende functies om uzelf vast te leggen. Zo kan het 3.0 inch scherm 180 graden omhoog gekanteld worden voor het maken van selfies (de camera gaat dan automatisch in Self Shot modus), maar voor de perfecte selfie heeft de camera een aantal handige andere functies. U kunt bijvoorbeeld een selfie maken door te gebaren en het is mogelijk speciale panorama selfies te maken. Vervolgens kunt u zelfs uw selfies aanpassen door uw huid zachter te maken met de soft skin modus of uw gezicht smaller met de 'slimming' slider. Met de Background Control modus kunt u ook de achtergrond scherp of juist vaag maken.

Wifi en meer

Voor nog meer creatieve vrijheid kunt u opnames maken in RAW formaat en zijn de Creative Control filter modus en Creative Panorama modus beschikbaar. Daarnaast beschikt de TZ90 over WiFi, waarmee u verbinding kunt maken met uw smartphone of tablet om de mogelijkheden voor het maken, opslaan en delen van beelden te vergroten.

Apollo, al meer dan 25 jaar een vertrouwd adres voor Foto en film

Ook voor een compact camera van het Japanse merk Panasonic bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 25 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, hi fi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer.

U kunt altijd langskomen

U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

 • 20.3 megapixel High Sensitivity MOS sensor
 • 30x optisch zoom (35mm camera equivalent: 24-720mm)
 • Veelzijdige en ultra-groothoek Leica DC Vario-Elmar lens
 • 4K Video op 30p (60Hz) / 25p (50Hz) en 4K Photo
 • Venus Engine processor
 • 5-assige HYBRID O.I.S. (Optical Image Stabilizer)
 • Post Focus & Focus Stacking
 • 3.0" kantelbaar display
 • Verschillende functies voor selfies
 • WiFi
 • Accu: DMW-BLG10E

Wat zit er in de doos?

Panasonic LUMIX DMC-TZ90 zilver
Accu DMW-BLG10E
Ac adapter met USB kabel
Polsriem
Handleiding