Ook voor een nostalgisch TEAC cassettedeck bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr:
TEAC AD-850 Cassette/CD Speler
TEAC blaast de muziekcassettes nieuw leven in met deze AD-850 twee-in-een CD-speler en Cassettedeck. Naast afspelen via CD, tape of USB-opslag is de TEAC AD-850 ook voorzien van een microfoon input.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.
Uitvoering:
54900
Kortingscode ?? vraag hier aan !!
Extra korting indien mogelijk

Productinformatie

TEAC AD-850 Cassettedeck / CD Speler

Platenspelers zijn populairder dan ooit en er is een groeiend aantal liefhebbers die hun platencollectie uit de schuur halen om te genieten van het pure nostalgische phono geluid.

Een cassette afspelen, pure nostalgie

Als we het dan over nostalgische audiobronnen hebben mag het cassettebandje natuurlijk niet ontbreken. TEAC blaast de muziekcassettes nieuw leven in met de AD-850 twee-in-een CD-speler / Cassettedeck.

Microfoon en opnemen

Dit gecombineerde model ondersteunt ook afspelen en opnemen met USB-opslagapparaten en is dus in staat om drie verschillende soorten media af te spelen. Verder is de TEAC AD-850 uitgerust met een microfoon input voor een ouderwetse avond karaoke of om spraak op te nemen via cassettebandjes of USB-opslag. Er zijn flexibele mogelijkheden voor geluidsopnames.

Afspelen via CD, tape of USB opslag

Naast de drie afspeelmogelijkheden via CD, tape of USB-opslag is de TEAC AD-850 voorzien van een aantal extra features. Zo is de CD/cassettedeck combinatie uitgerust met een microfoon input voor een ouderwetse avond karaoke of om spraak op te nemen via cassettebandjes of USB-opslag.

CD-R en MP3 bestanden

Daarnaast beschikt de TEAC AD-850 over diverse instellingen voor het afspelen van muziek: repeat, shuffle en geprogrammeerd. Het cassette mechanisme is een tweekoppig single one-way type en speelt cassettes af in normale, chrome en metalen positie. De CD-speler is in staat om CD-R/RW schijven en CD’s met MP3-bestanden af te spelen.

Meer specificaties

Zie ook onderstaande uitgebreide specificaties van dit TEAC cassettedeck, deze CD speler, voor de mogelijkheden.

Over TEAC

Oorspronkelijk werd TEAC opgericht in augustus 1953. De oorspronkelijke naam is de Tokyo Television Acoustic Company. Het startte onder andere met Katsuma Tani, een voormalig lucht en ruimtevaart ingenieur die naam maakte door het maken van hoge kwaliteit audio equipment.

Apollo, al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres voor nostalgie

Ook voor nostalgische producten als bijvoorbeeld een TEAC cassettedeck / CD speler bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Wat zit er in de doos?

Afstandsbediening
Handleiding
Gids voor opnames
RCA/Cinch/tulp kabel