Betalen

Overschrijving
U kunt zelf makkelijk betalen via de bank, door middel van een overschrijving. De bankgegevens van Apollo Almere treft u aan, onderaan deze pagina. Bij betaling geeft u aan het bedrag over te boeken. Bij een bestelling ontvangt u van ons een instructiemail. Na ontvangst van de betaling krijgt u een bevestiging en maken we de bestelling klaar voor verzending.
 
Credit card
Bij Apollo Almere kun je natuurlijk ook met credit card betalen, te weten MasterCard & VISA.
 
3D secure
Onze beveiliging is ook '3D secure'. Na verificatie van de betaling kan de bestelling direct verstuurd worden, de gegevens worden goed beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.
 
Ideal
Veilig online betalen met IDEAL, makkelijker en veiliger kan niet. 
 
Pinnen en chippen
Als u een product bij ons komt afhalen, dan kunt u natuurlijk bij ons pinnen of chippen. Ook betaalt u in de winkel met credit card.
 
Rembours
Bij verzendingen 'onder rembours' worden rembours kosten berekend. De chauffeur heeft de mogelijkheid om contant of (bij voorkeur) middels een pinautomaat met u af te rekenen. Er kan maximaal 2500,- contant worden betaald. Een combinatie van deel contant en deel pinbetaling is mogelijk.
 
België en Luxemburg
Het is tegen een meerprijs van slechts 8,95 mogelijk om uw bestelling in België of Luxemburg af te leveren.
 
De Waddeneilanden
Wij hebben geen meerprijs om uw bestelling op één van de Waddeneilanden af te leveren, het kan wel zijn dat de levering 1 dag later plaats vindt.
 
Bankgegevens
ING Bank te Almere 66.66.05.491 - IBAN NL52 INGB 0666 6054 91 - BIC: INGBNL2A
Klantenservice