Betalen

Overschrijving
U kunt zelf makkelijk betalen via de bank, door middel van een overschrijving. De bankgegevens van Apollo Almere treft u aan, onderaan deze pagina. Bij betaling geeft u aan het bedrag over te boeken. Bij een bestelling ontvangt u van ons een instructiemail. Na ontvangst van de betaling krijgt u een bevestiging en maken we de bestelling klaar voor verzending.
 
Credit/Debitcards
Apollo Almere accepteerd cards betalingen, te weten EuroCard, MasterCard, VISA en American Express echter bij speciale aanbiedingen/akties kan het zijn dat u alleen via IDEAL kunt betalen in dat geval ziet u de optie betalen met cards niet als optie staan. Uitzondering: als u in onze fysieke winkel met een card betaald.
 
3D Secure
Onze beveiliging is ook '3D secure'. Na verificatie van de betaling kan de bestelling direct verstuurd worden, de gegevens worden goed beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.
 
iDeal
Veilig online betalen met IDEAL, makkelijker en veiliger kan niet. 
 
Pinnen/Contactloos betalen
Als u een product bij ons komt afhalen, dan kunt u natuurlijk bij ons (contactloos) pinnen. Overige betaalwijze in onze winkel; Credit/DebitCards (EuroCard, MasterCard, Visa of American Express) Uiteraard rekenen wij geen meerkosten als u met credit/debitcards in onze winkel wilt betalen.
 
België
Buiten alle dagelijkse leveringen in Nederland leveren wij ook iedere werkdag in heel Belgie uw bestelling zonder verzendkosten.
 
De Waddeneilanden
Wij hebben geen meerprijs om uw bestelling op één van de Waddeneilanden af te leveren, het kan wel zijn dat de levering later plaats vindt, neem om dit zeker te weten contact met ons op; support@apollo.nl 
 
Bankgegevens
ING Bank te Almere 66.66.05.491 - IBAN NL52 INGB 0666 6054 91 - BIC: INGBNL2A
Klantenservice