Bezorgen

Apollo Almere bezorgt dagelijks uw artikelen gratis in heel Nederland, Belgie en Luxemburg.

Afhalen in onze winkel; 

U kunt de bestelling die u in onze webshop heeft geplaatst natuurlijk ook afhalen in onze winkel aan de Korte Promenade 5 in Almere-stad. Hier kunt u tevens, wanneer u dit wenst, meer informatie krijgen over het betreffende product, andere producten en accessoires.
 
Nederlandse modellen
Apollo Almere levert uitsluitend modellen geleverd door een Nederlandse importeur. Derhalve is er dus altijd sprake van 'normale' service en garantie, welke ook wordt ondersteund door de Nederlandse importeur.

Assortiment
Wij kunnen vrijwel alle producten in ons vakgebied leveren. Staat het door u gewenste artikel onverhoopt niet vermeld op onze website, schroom niet te informeren wat het voor u gaat kosten en hoe snel wij dit artikel kunnen leveren aan u. Via het contactformulier kunt u ons op de hoogte brengen van uw verzoek.
 
Pinpas en credit card
Onze winkelprijzen zijn gelijk aan de webshop prijzen, een enkele aanbieding uitgezonderd. In de winkel kunt u betalen met Pinpas maar ook met een creditcard (Eurocard, VisaCard en American Express) of contant.

Levering
Veel artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Wij zullen u, kort na ontvangst van uw bestelling, op de hoogte brengen van de voortgang van uw bestelling en de verwachte levertijd. Tenzij nadrukkelijk vermeld (categorie koopjes bijvoorbeeld) worden alle artikelen altijd nieuw, in originele verpakking en inclusief gebruiksaanwijzing en fabrieksgarantie geleverd.

Verzenden en bezorging

Vanzelfsprekend zorgt Apollo Almere er voor dat, na aankoop, alle door ons te leveren apparatuur goed verpakt en door een degelijke vervoerder wordt afgeleverd. De goederen zullen tot aan de voordeur (begane grond) worden afgeleverd en Apollo Almere is verantwoordlijk voor transport en dus ook voor eventuele, mits direct na ontvangst aan ons gemelde, transportschade.
Heeft voorkeur voor een leveringswijze cq vervoersmaatschappij laat het ons weten; wij zullen ons best voor u doen.

Bezorging witgoed apparatuur DREMPEL SERVICE
Standaard leveren wij apparaten met een drempelservice. Dit houdt in dat de bestelde artikelen tot achter de eerste deur geleverd worden, uitzondering hierop zijn Amerikaanse Koelkasten( side by side koelkasten zie hieronder over bezorging van deze modellen.. De artikelen worden niet uitgepakt.
Indien u in een etagewoning woont en er is een lift aanwezig, wordt het apparaat op etage afgeleverd. Als er geen lift aanwezig is, neemt u dan van tevoren contact met ons op voor een passende oplossing.

Bezorging 'Amerikaanse' KOELKASTEN (side by side koelkasten) DREMPEL SERVICE 
Amerikaanse koelkasten (side by side) worden geleverd tot aan de drempel ivm formaat van de koelkast incl verpakking.  Indien een lift aanwezig is dan wordt koelkast tot aan uw voordeur geleverd mits toestel in de verpakking, in de lift past te samen met de bezorger(s) en als daardoor het maximale gewicht en afmetingen van de lift niet wordt overschreden. Koelkast wordt binnenshuis niet vervoerd door de bezorger, en niet uitgepakt. Let op uw voordeur maat, zo weet u of u levering eenvoudig naar binnen kunt krijgen.
Bij direct zichtbare schade aan de verpakking gaarne direct kontakt met ons opnemen en de verpakking niet verwijderen !! Contact


Full service vrijstaand witgoed
Het apparaat wordt afgeleverd op de verdieping (maximaal 4e verdieping als er geen lift aanwezig is). Het apparaat wordt voor u uitgepakt en het verpakkingsmateriaal gaat mee retour. Het apparaat wordt aangesloten op de bestaande standaard aansluiting (niet op een trekschakelaar). De transportbeveiliging wordt verwijderd en de werking wordt getest door het apparaat te laten spoelen. Verder wordt er een cosmetische check uitgevoerd.

Het oude apparaat kan worden afgevoerd. In dit geval dient het apparaat leeg en droog te zijn. Er mag geen water meer uit lekken/lopen. Bij deze installatieservice worden goederen NIET getakeld, de leidingen worden niet aangepast en apparatuur wordt niet ingebouwd.

Voor deze service wordt een toeslag van gerekend de kosten daarvoor vind u hier . Indien u van deze service gebruik wilt maken, kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen. Wij zorgen dan dat u deze mogelijkheid krijgt bij de bestelling.

Uitzondering: voor 'Amerikaanse' formaat koelkasten en inbouwapparatuur is uitsluitend drempelservice van toepassing
(zonder toeslag)

 
 
België en Luxemburg
Het heeft geen meerprijs om uw bestelling, bij dagelijkse leveringen, in België of Luxemburg af te laten leveren.
  
Prijzen
Alle productprijzen zijn inclusief BTW (21%). Wij berekenen geen verzend- en/of betaalkosten.
 
Overboeking
Indien u zelf het bedrag overmaakt op onze bankrekening dan zijn onze gegevens; ING Bank te Almere ten name van: Apollo Almere - IBAN NL52 INGB 0666 6054 91 - BIC: INGBNL2A.
 
Veilig
Apollo Almere beschermt vanzelfsprekend uw persoonlijke gegevens door middel van een gecertificeerde (HTTPS) beveiligde verbinding. 
Klantenservice