Onze reviews


Klik op de afbeelding voor alle reviews

U waardeert hoe wij presteren

Wij zijn heel blij dat u ons zo waardeert en ons hoge scores geeft als u een beoordeling plaatst op Trustpilot.
Immers ons doel is dat u een tevreden klant bent en blijft. Het grote aantal klanten dat al vele jaren terugkeert in onze winkel of in de webshop bestelt maakt ons trots.

Klantgericht

Deskundig

Voor al uw vragen, service en vrijblijvend advies zijn wij telefonisch bereikbaar of per e-mail, 036-5339099 of support@apollo.nl  Verder kunt u altijd vertrouwen op onze winkel en onze deskundige verkoopadviseurs die daar al jaren werkzaam zijn. Klik op het Trustpilot logo voor meer informatie.


Altijd

De beste keuze

In onze winkel treft u de producten aan en onze gemotiveerde en enthousiaste verkoopadviseurs. Onze mensen streven ernaar u optimaal te informeren en te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze.

Altijd

De scherpste deal

De prijzen? Dat is nu het mooie, die zijn altijd gelijk aan de prijzen van onze webshop, hier is sprake van dubbel voordeel dus! Vanzelfsprekend informeren wij u ook graag over allerlei handige en soms noodzakelijke accessoires, vrijwel altijd direct uit voorraad leverbaar.

U kunt ook langskomen

In onze winkel

Neem gerust een kijkje in onze webshop online en u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel aan de Korte Promenade 5, in het gezellige centrum van Almere-stad. Klik hier voor de Openingstijden. Tot ziens en hopelijk mogen we u spoedig verwelkomen als nieuwe of een van de regelmatig terugkerende tevreden klanten!