Onze reviews

Al méér dan 37 jaar is Apollo in Almere een vertrouwd adres voor velen in Almere-Flevoland maar sinds 2008 is de Apollo webshop online, nu profiteert heel Benelux van de voordelen van kopen bij Apollo.

 

 

 Lees onze beoordelingen, klik op het Trustpilot logo;    

 

Altijd bereikbaar

Voor al uw vragen, service en vrijblijvend advies zijn wij telefonisch bereikbaar of per e-mail, 036-5339099 of support@apollo.nl 
Verder kunt u altijd vertrouwen op onze winkel en onze deskundige verkoopadviseurs die daar al jaren werkzaam zijn.

Gedreven Apollo medewerkers

In onze winkel treft u de producten aan en onze gemotiveerde en enthousiaste verkoopadviseurs. Onze mensen streven ernaar u optimaal te informeren en te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze. De prijzen? Dat is nu het mooie, die zijn altijd gelijk aan de prijzen van onze webshop, hier is sprake van dubbel voordeel dus! 
Vanzelfsprekend informeren wij u ook graag over allerlei handige en soms noodzakelijke accessoires, vrijwel altijd direct uit voorraad leverbaar.

U kunt ook bij ons langskomen

Neem gerust een kijkje in onze webshop online en u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel aan de Korte Promenade 5, in het gezellige centrum van Almere-stad. Klik hier voor de Openingstijden. Tot ziens en hopelijk mogen we u spoedig verwelkomen als nieuwe of een van de regelmatig terugkerende tevreden klanten!