Pasfoto laten maken in Almere-stad?

Pasfoto maken

Complete service en een professionele fotostudio met deskundig personeel! Al 30 jaar hét adres voor pasfoto's in Almere      14,95 p/set (4 foto's)       Tijdelijk 2e Set, van dezelfde persoon, Gratis!


Pasfoto's bij Apollo Almere Ons adres: Vlakbij het stadhuis midden in het centrum van Almere-stad.

  Snel aan de beurt (zonder afspraak)                   

  Voor alle officiële documenten

  Voor baby's en kinderen                                                        

  Digitale kopie mogelijk

  Voor alle landen geschikt

  NOC*NSF fotograaf 

       

  


 

Pasfoto's voor alle officiële documenten
Geschikt voor paspoort, identiteitsbewijs, rijbewijs, visum, reisdocument, verblijfsvergunning, OV-chipkaart, Amerikaanse- en Indiase documenten 

Pafoto voor kinderen en baby's
Natuurlijk fotograferen wij ook de kleintjes. We hebben hier ervaring mee en hebben onder andere een speciaal kinderzitje.

Draagt u een bril?
De eisen voor officiële foto's zijn erg streng. Voor mensen met een bril bestaat er daarom de kans dat de pasfoto genomen moeten worden zonder bril. Onze fotograaf adviseert u in deze gevallen om toch een goede foto te krijgen. 

Foto's voor NOC*NSF
Ook kunt u bij Apollo Almere terecht voor een pasfoto voor uw sportvereniging. In samenwerking met de NOC*NSF zijn er afspraken gemaakt om een pasfoto van goede kwaliteit (kosteloos) digitaal naar de NeVoBo te versturen.

Uw digitale pasfoto als bestand
Voor slechts € 3,95 extra heeft u de mogelijkheid om, naast de geprinte foto's die u ontvangt, uw pasfoto ook als een digitaal bestand in uw mailbox ontvangen. Dit is erg handig als u de foto's  bijvoorbeeld wilt gebruiken ten behoeve van Facebook, LinkedIn, een vacaturesite, een sollicitatie of als u een document digitaal aan moet vragen, bijvoorbeeld een OV chipkaart of een visum.

Voor andere landen
Veel landen hebben een ander formaat dan wij hier hanteren, Apollo Almere kan voor ieder land de pasfoto's maken. Amerika en India hebben bijvoorbeeld een groter formaat 5x5cm, u ontvangt dan 4 pasfoto's. De kosten wijken niet af en zijn gewoon €14,95

2e set gratis?
Bij Apollo Almere ontvangt u de 2e set gratis, normaal 4 foto’s maar gedurende de aktie ontvangt u 8 foto’s van dezelfde persoon voor dezelfde prijs. Omdat de officiële foto nogal aan regels is gebonden wordt deze nog wel eens ervaren als saai of streng; Tip; doe uw 2e set met lach of met uw bril of hoe u de foto ook graag zou willen hebben. let op; bij afwijkende formaten, bv Usa of India ontvangt u in verband met het grotere foto formaat 4 foto’s voor €14,95

Sleutelhanger
Leuk idee, tijdloos, doe uw leukste foto in een sleutelhager. Wij hebben verschilllende soorten, prijs vanaf 2,95

Alleen digitaal (als Jpg, per e-mail)
Heeft u de foto alleen digitaal nodig als Jpeg bestand, en hoeft u geen uitgeprinte, dan zijn de kosten 9,95

Kleding advies
De achtergrond voor officiële documenten is licht van kleur (wit), als u erg lichte kleding draagt is het contrast minder mooi, wij adviseren u dan ook om kleurige kleding te dragen. (bij voorkeur geen witte kleding)

Phocs Card Service
Apollo Almere is aangesloten en geautoriseerd door Phocs Card Service voor officiële pasfoto’s voor oa; KPN, Ajax, Feijenoord en Rdw Bedrijfs - en lidmaatschaps passen.  

Openingstijden Apollo Almere;

Maandag            9:00 - 18:00
Dinsdag              9:00 - 18:00
Woensdag          9:00 - 18:00
Donderdag         9:00 - 18:00
Vrijdag                9:00 - 18:00
Zaterdag             9:00 - 17:00